обяви, че ще назначи вирусологът  за свой личен съветник в

...
 обяви, че ще назначи вирусологът  за свой личен съветник в
Коментари Харесай

Петков: Ще назнача проф. Аргирова за личен мой съветник

 обяви, че ще назначи вирусологът  за собствен персонален консултант в Министерски съвет. В първото си изказване на излизане от пленарната зала на Народното събрание Петков разгласи и първите цели пред кабинета.

" Ще привлека проф. Аргирова като мой персонален консултант в Министерски съвет , тъй като тя е същински експерт. С нейната помощ ще притеглим още експерти - кардиолози, ендокринолози, онколози, които не са свързани непосредствено с коронавирус рецесията, а задачата ще е дружно да приказваме по какъв начин имунизациите въздействат и на останалите болести, защото българите не са срещу имунизацията, а се тормозят точно за това какви резултати ще има имунизацията и върху тези останали болести. "
България има ново държавно управление! Парламентът одобри кабинета " Петков "
България има своето ново постоянно държавно управление. Един месец след третите за тази година парламентарни избори 47-ото Народно заседание избр...



 

Проф. Радка АргироваСнимка:

 
НА ЖИВО: Правителството на Кирил Петков встъпва в служба
На свое изключително съвещание Народното събрание гласоподава състава на новата власт на Република България. В дневния ред са включени три т...

Иначе новият министър председател разгласи и първите си дейности още от на следващия ден:

" Ще вървя по земята и ще приказвам с хората. Захващаме се незабавно с огромния брой рецесии - още на следващия ден ще желая да видя какви ограничения са взети за наводненията и какво е положението на хората, а по-късно поглеждаме и към енергийната рецесия. "

Следващият приоритет на новия постоянен кабинет е коронавирус рецесията.

Петков подсигурява, че друга съществена цел на новата власт ще бъде цените на електрическата енергия да не се покачват и увери, че в идващите месеци предстоят голям брой разбори, по отношение на които ще се подхващат съответни ограничения по разнообразни тематики, като да вземем за пример редуциране на администрацията:

" Всеки един държавен чиновник, който работи доста в идващите 6 месеца, не би трябвало да се опасява, че може да бъде скъсен. "
Първата заповед на Кирил Петков - всички в Министерски съвет със зелен документ
Всеки в Министерски съвет би трябвало да има зелен документ. Това ще бъде първата заповед на новия министър-председател Кирил Петков, обяв...

 

 

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР